Brasserie Hove Centraal

Onze chef-kok prepareert met de grootste zorg en passie wekelijks wisselende suggesties. Wij spelen in op de seizoenen en het marktaanbod. Kijk op het bord of vraag ernaar.

 

Hapjes:

Ceviche van zeebaars - € 9,90

Gerookte Pezunas negras ham - € 9,90

 

Salade:

Salade met gemarineerde gamba's, gebakken Sint-Jacobsnootjes en guacamole - € 22,90

 

Voorgerechten:

Huisgemaakte kroket van verse en gerookte zalm en broccoli - € 15,50

King krabpoten met lookboter - € 19,90

Vitello tonato met kappersappeltjes en notensla - € 14,90

Crème brulée van ganzenlever met vijgenconfijt en notenbrood - € 14,90

Tagliata van rundsvlees op oosterse salade - € 14,90

 

Hoofdgerechten:

Gebakken kabeljauwhaasje met chorizosaus, courgettepuree en een gepocheerd ei - € 27,00

Stoofpotje van varkenswangen met witoofsla en kroketjes - € 21,90

Belgische zesrib (400 gr), saus naar keuze met een slamix en frietjes - € 34,00

Gebakken lamsfilet gegratineerd met geitenkaas, tapenade van tomaat, munt en verse groentjes - € 32,90

Tunaburger: kortgegrilde tonijn op een warme ciabatta met wasabimayonaise en frietjes - € 22,90

Roggevleugel op een bedje van preipuree met basilicummousseline - € 24,30

 

Nagerechten:

Warme appeltaart met speculaasijs - € 9,50

Rabarbercrumble met aarbei en vanilleijs - € 10,00